Ceea ce merită făcut, merită să fie făcut bine!

ALLIANCE BUSINESS CONCEPT este o societate cu capital românesc integral privat şi are ca obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul consultanţei. Fondatorii societăţii activează în domeniul consultanţei pe piaţa din România începand din anul 2005.

ALLIANCE BUSINESS CONCEPT este o companie dinamică, aflată în plină ascensiune, capabilă să ofere toate serviciile necesare pentru înfiinţarea şi dezvoltarea unei societăţi comerciale pe teritoriul României.

Specialiştii noştri vă oferă servicii de un înalt nivel de profesionalism şi etică în urmatoarele domenii de activitate:

  • Consultanţă pentru obţinerea de fonduri nerambursabile, atât europene cât şi guvernamentale
  • Consultanţă şi intermediere pentru obţinerea de finanţări bancare şi non-bancare destinate persoanelor juridice
  • Înfiinţări de societaţi
  • Derularea programului de prelungire a garanţiilor de producător prin intermediul Certificatului de Garanţie Extinsă Service Protect
  • Brokeraj în asigurări

MISIUNEA NOASTRĂ

Cea mai importantă misiune a noastră o reprezintă dezvoltarea permanentă a serviciilor şi construirea parteneriatelor durabile. De la această premiză a luat nastere conceptul de ”magazin financiar” prin intermediul căruia asigurăm pachete complete de servicii financiare menite să vină în întampinarea tuturor nevoilor dumneavoastră de ordin financiar.