Dragnea: POR va fi primul program european cu absorbţie 100%

Dragnea: POR va fi primul program european cu absorbţie 100% Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat luni, 9 iunie, în comuna dâmbovițeană Potlogi, că Programul Operațional Regional (POR) va fi primul program european cu absorbție de 100%.

“De exemplu, la POR obiectivul nostru este să fie primul program, eu sper să nu fie singurul, dar sigur va fi programul care va avea grad de absorbție 100% la finalul perioadei de programare, respectiv 2015. Deja am depășit 50%. Este cel mai înaintat program și am limpezit toate procedurile, am simplificat toate procedurile. Avem sprijin complet pentru toți beneficiarii și oriunde apare o problemă intervenim împreună cu președinții de consilii județene, cu primarii”, a afirmat Liviu Dragnea, ministru al dezvoltării regionale și administrației publice.

Liviu Dragnea a participat luni la ceremonialul de resfințire a bisericii din Potlogi, ctitorie a voievodului martir Constantin Brâncoveanu. Biserica de la Potlogi a fost recent restaurată cu fonduri europene, prin POR 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Mii de persoane au venit luni la Potlogi, unde a avut loc și pelerinajul la moaștele lui Constantin Brâncoveanu, ce au fost aduse, în procesiune solemnă, de la Biserica ”Sfântul Gheorghe-Nou” din București.

 Rating: 1567/11973 - 1567 vizualizări, ID Noutate: 674
Sursa:
Comentează

Comentarii

Adaugă Comentariu:

7 + 9 = ?