Asigurări
Când vrei să uşurezi corabia, să nu începi cu barca de salvare.

(V. Butulescu)

Asigurări

Alliance Business Concept acţionează în numele dumneavoastră în relaţia cu asiguratorii, negociază condiţiile de asigurare, costurile, asigură suport pentru soluţionarea dosarelor de daună.

În cadrul Alliance Business Concept SRL lucrează o echipă tânără, dar profesionistă, cu experienţă în domeniul asigurărilor şi cel al brokerajului în asigurări, scopul ei fiind să vă ofere servicii de un înalt standard profesional precum şi promptitudine în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră.

Pentru soluţionarea solicitărilor, Alliance Business Concept prezintă cele mai bune oferte din punct de vedere financiar precum si din punct de vedere al calitatii condiţiilor oferite de Asiguratori. Soluţiile financiare vin în urma unei analize amănunţite a ofertelor pieţei de asigurari.


Asigurări:

  1. AUTO
  2. AMBARCAŢIUNI
  3. CASCO
  4. RCA
  5. DE VIAŢĂ
  6. PENSII
  7. SĂNĂTATE
  8. ASIGURĂRI PENTRU CĂLĂTORII
  9. ASIGURĂRI PENTRU LOCUINŢE

Cea mai mare investiţie cu fonduri europene anunţată de o companie de pe bursă: Stirom va primi fonduri nerambursabile de 51,5 mil. lei

Producătorul de ambalaje de sticlă Stirom Bucureşti (STIB), controlat de investitori greci, a semnat un contract de finanţare cu Ministerul Economiei pentru un proiect de eficientizare ...

Ce-i sperie pe asigurătorii agricoli: “Seceta şi îngheţul nu mai sunt riscuri, sunt certitudini”

În România, doar o treime din culturile agricole sunt asigurate, principalii clienţi fiind marii fermieri. Interesul se manifestă şi pentru utilaje sau proprietăţi.

Chiar dacă vor ...