Asigurări
Când vrei să uşurezi corabia, să nu începi cu barca de salvare.

(V. Butulescu)

Asigurări

Alliance Business Concept acţionează în numele dumneavoastră în relaţia cu asiguratorii, negociază condiţiile de asigurare, costurile, asigură suport pentru soluţionarea dosarelor de daună.

În cadrul Alliance Business Concept SRL lucrează o echipă tânără, dar profesionistă, cu experienţă în domeniul asigurărilor şi cel al brokerajului în asigurări, scopul ei fiind să vă ofere servicii de un înalt standard profesional precum şi promptitudine în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră.

Pentru soluţionarea solicitărilor, Alliance Business Concept prezintă cele mai bune oferte din punct de vedere financiar precum si din punct de vedere al calitatii condiţiilor oferite de Asiguratori. Soluţiile financiare vin în urma unei analize amănunţite a ofertelor pieţei de asigurari.


Asigurări:

  1. AUTO
  2. AMBARCAŢIUNI
  3. CASCO
  4. RCA
  5. DE VIAŢĂ
  6. PENSII
  7. SĂNĂTATE
  8. ASIGURĂRI PENTRU CĂLĂTORII
  9. ASIGURĂRI PENTRU LOCUINŢE

Cat platim noi pentru asigurare auto si combustibil comparativ cu britanicii

Britanicii au cheltuieli considerabil mai mici cu masina decat romanii, in conditiile in care au un salariu mediu de patru ori mai mari. 53% dintre soferii britanici compara mai intai pretur ...

Asiguratorii cu peste 500 de angajati, obligati sa raporteze impactul social si de mediu

Conform unei propuneri legislative publicate de Comisia Europeana in cursul acestei saptamani, companiile mari cu peste 500 de angajati vor fi obligate sa publice anual informatii referitoar ...