Asigurări
Când vrei să uşurezi corabia, să nu începi cu barca de salvare.

(V. Butulescu)

Asigurări

Alliance Business Concept acţionează în numele dumneavoastră în relaţia cu asiguratorii, negociază condiţiile de asigurare, costurile, asigură suport pentru soluţionarea dosarelor de daună.

În cadrul Alliance Business Concept SRL lucrează o echipă tânără, dar profesionistă, cu experienţă în domeniul asigurărilor şi cel al brokerajului în asigurări, scopul ei fiind să vă ofere servicii de un înalt standard profesional precum şi promptitudine în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră.

Pentru soluţionarea solicitărilor, Alliance Business Concept prezintă cele mai bune oferte din punct de vedere financiar precum si din punct de vedere al calitatii condiţiilor oferite de Asiguratori. Soluţiile financiare vin în urma unei analize amănunţite a ofertelor pieţei de asigurari.


Asigurări:

  1. AUTO
  2. AMBARCAŢIUNI
  3. CASCO
  4. RCA
  5. DE VIAŢĂ
  6. PENSII
  7. SĂNĂTATE
  8. ASIGURĂRI PENTRU CĂLĂTORII
  9. ASIGURĂRI PENTRU LOCUINŢE

De ce este recesiunea ideala pentru startup-uri

Recesiunea reprezinta o oportunitate extraordinara pentru lansarea in afaceri. Chiar daca la prima vedere pare cel putin indrazneata aceasta afirmatie, succesul se bazeaza pe o astfel de ati ...

Ministrul Fondurilor Europene solicita AM POSCCE semnarea contractelor de finantare pana la finalul lunii aprilie 2014

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost prezent, astazi, 6 martie, la evenimentul „Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice - instrument in spr ...