Asigurări
Când vrei să uşurezi corabia, să nu începi cu barca de salvare.

(V. Butulescu)

Asigurări

Alliance Business Concept acţionează în numele dumneavoastră în relaţia cu asiguratorii, negociază condiţiile de asigurare, costurile, asigură suport pentru soluţionarea dosarelor de daună.

În cadrul Alliance Business Concept SRL lucrează o echipă tânără, dar profesionistă, cu experienţă în domeniul asigurărilor şi cel al brokerajului în asigurări, scopul ei fiind să vă ofere servicii de un înalt standard profesional precum şi promptitudine în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră.

Pentru soluţionarea solicitărilor, Alliance Business Concept prezintă cele mai bune oferte din punct de vedere financiar precum si din punct de vedere al calitatii condiţiilor oferite de Asiguratori. Soluţiile financiare vin în urma unei analize amănunţite a ofertelor pieţei de asigurari.


Asigurări:

  1. AUTO
  2. AMBARCAŢIUNI
  3. CASCO
  4. RCA
  5. DE VIAŢĂ
  6. PENSII
  7. SĂNĂTATE
  8. ASIGURĂRI PENTRU CĂLĂTORII
  9. ASIGURĂRI PENTRU LOCUINŢE

Companiile care vând polițe RCA și CASCO, suspecte că s-au înțeles asupra tarifelor?

Consiliul Concurenţei a declanşat o anchetă sectorială privind sectorul asigurărilor auto, respectiv RCA și CASCO, cu scopul de a analiza în profunzime mecanismele de funcţionare din ...

Prunele afumate, la mare căutare în Rusia: Un moldovean exportă acolo 50 de tone de fructe uscate pe an

Andrei Trifan din Vărzăreşti, Nisporeni, inspirat de mirosul prunelor uscate din copilărie, a dezvoltat o afacere de succes pe care o consideră o moştenire de nepreţuit pentru copiii ...