Numarul tichetelor Rabla vor fi limitate la un singur voucher

Numarul tichetelor Rabla vor fi limitate la un singur voucher Guvernul ar putea limita numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi la un singur astfel de voucher, fata de trei tichete acordate in prezent, care sa poata fi folosit numai de catre proprietarul masinii scoase din uz, nu si de catre intermediar, a declarat premierul Victor Ponta.
“Programul «Rabla» este unul bun, singurul lucru pe care trebuie sa-l studiem este acela ca doar Romania a permis cumularea tichetelor. In Franta, in Germania si in alte tari, proprietarul masinii care se caseaza are un tichet pe care il foloseste pentru a-si cumpara o masina noua. In Romania, s-a dezvoltat in ultima perioada un fel de piata neagra a tichetelor si se cumuleaza, ori aici lucrurile trebuie indreptate. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie un singur tichet, iar aceasta facilitate sa fie pentru cel care isi caseaza masina, nu pentru cel care o tranzactioneaza, pentru ca este un fel de bursa ilegala a tichetelor, nereglementata si neimpozitata”, a spus Ponta.
Programul guvernamental de casare a masinilor uzate, denumit programul “Rabla”, permite proprietarilor cu masini mai vechi de zece ani sa duca autovehiculul la casat, primind in schimb trei vouchere in suma de cate 3.800 lei. Proprietarii de tichete fie le pot folosi la cumpararea unei masini noi, fie le pot vinde pe piata libera.

 Rating: 1539/11554 - 1539 vizualizări, ID Noutate: 101
Sursa: Ziarul de Iasi
Comentează

Comentarii

Adaugă Comentariu:

9 + 3 = ?